RECORD! Ce vicepresedinte liberal a zburat anul trecut de 197 de ori cu avionul!

Posted on ian. 9 2014 - 11:49pm by petre

O discuție recentăpe cea mai accesatărețea de socializare  din România, Facebook, referitoare la problemele generate de ceațăpe aeroporturile din România și, în acest context, la modul în care unele companii își trateazăclienții fideli, a scos în evidențăo chestiune inedită.

Avion-interior+

Inițiatorul discuției ( avea ceva de comunicat companiei de transport aerian care, în opinia sa, îl nedreptățise ) a dezvăluit faptul căanul trecut a avut la activ nu mai puțin decât… 197 de zboruri.

Asta ar însemna căomul nostru a zburat, în medie, o datăla douăzile. Un fel de navetăaeriană, ceea ce, în lumea civilizată, nu e ceva ieșit din comun. La noi, însă, la tarifele medii pe care le practicăcompania aerianăpe care cel în cauzăsusține căa utilizat-o în cele mai multe dintre cele 197 de călătorii, o asemenea navetăcostăo avere, în termenii venitului mediu al populației, firește.

Ah, am uitat săvăspunem cine e „navetistul aerian„: Consilierul local (vicepreședinte PNL Timiș) Ciprian Jichici, un personaj simpatic și de bun gust, de altfel.

Jichici

Comments

comments

About the Author