Programul zborurilor spre destinații interne de pe Aeroportul Internațional Timișoara

Posted on nov. 1 2016 - 7:42pm by petre

De la aeroportul din TimiÅŸoara zilnic se opereazăîntre 5 și 7 curse aeriene spre București și câte 1 zbor zilnic care face legătura aeriană direct cu Iași și alternativ cu destinația Cluj-Napoca.

 

Înprogramul perioadei de iarnă al zborurilor, care a intrat în vigoare în 26 octombrie 2016 și care va fi valabil pînă în 25 martie 2017, săptămânal vor fi operate 46 de zboruri spre București, dintre care 32 de zboruri vor fi operate de către compania aeriană Tarom, iar 14 zboruri vor fi operate de către compania aeriană Ryanair.Aeroport TM

Astfel, de luni pînă vineri, compania Tarom opereazăzilnic câte 5 zboruri spre și dinspre București, în zilele de sâmbătă opereazăcâte 3 zboruri, iar duminica opereazăun număr de 4 zboruri spre aceeași destinație. Compania aeriană Ryanair opereazăzboruri spre și dinspre București cu o frecvență de 2 curse pe zi.

De asemenea, zilnic, compania Blueair opereazăcâte 1 zbor care face legătura cu destinația Iași, iar în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică aceleași curse au prevăzute escale care fac legătura și cu destinația Cluj-Napoca.

Comparativ cu programul zborurilor perioadei de vară, ce tocmai s-a încheiat, numărul curselor săptămânale care asigură legătura cu aeroportul din București aproape s-a dublat, acesta crescând de la 26 de curse care erau operate de compania aeriană Tarom.

            “ Legătura aeriană cu cele trei orașe importante din țară, respectiv București, Iași și Cluj-Napoca, va fi completată de la mijlocul anului 2017 cu un alt oraÅŸ de referință mai ales pentru perioada destinată vacanțelor estivale, Constanța. Am avut ca obiectiv în ultimii ani creșterea numărului de destinații și a fecvențelor de operare pentru zborurile către destinații din România. ÃŽncepând cu acest sezon de iarnă, putem afirma că am reușit. Înlipsa unei alternative viabile de transport cu trenul sau auto, din punct de vedere al confortului și al duratei călătoriei, considerăm că această reușită a activității aeroportului TimiÅŸoara vine în interesul mediului de afaceri regional și a opțiunilor turistice ale cetățenilor din regiunea de vest a României.„, a declarat directorul aeroportului TimiÅŸoara, Daniel Idolu.

Informații referitoare la programul zborurilor pot fi accesate pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

 

Comments

comments

About the Author