Programul de spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare

Posted on mai 26 2023 - 2:22pm by petre

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități.

Ca urmare, pe 29 mai, între orele 8-17 se va întrerupe furnizarea apei în Șipet, iar între orele 8-10 se va opri apa în Buziaș, pe străzile Republicii, Șoimilor, Gârlei și Eroilor.

Tot pe 29 mai, între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Silagiu. Pe 30 mai, între orele 8-17 se va opri furnizarea apei în Vucova, iar în același interval orar presiunea va fi scăzută în Șipet. Pe 31 mai, între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Vucova și Silagiu. În perioada 29-31 mai, zilnic între orele 9-15, în Remetea Mare se va opri furnizarea apei. Tot între 29-31 mai, zilnic între orele 9-17, în Șag presiunea va fi scăzută pentru efectuarea de probe tehnologice la Gospodăria de Apă din localitate.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

 

Comments

comments

About the Author