Prins de douăori în aceeași noapte fărăpermis la volanul unei mașini neînmatriculate

Posted on mart. 13 2014 - 10:24am by petre

Un bărbat în vârstăde 33 de ani a fost depistat de polițiști, de douăori în aceeași noapte, conducând un autoturism pe drumurile publice, deși nu poseda permis de conducere.

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 22.20, polițiștii orașului Deta au oprit pentru control, pe raza orașului menționat anterior, un autoturism condus de U. Lucian, de  33 de ani, din localitatea Jebel.

Înurma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat cășoferul nu posedăpermis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulației pe drumurile publice, având autorizația de circulație provizorie expirată.

Autoturismul condus de U. Lucian a fost asigurat și lăsat într-o parcare amenajată.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoanăcare nu posedăpermis de conducere„ și ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat„.

Câteva ore mai târziu, la 03.50, U. Lucian a fost depistat de polițiștii Secției 3 Timișoara, în timp ce conducea același autoturism pe Bulevardul 16 Decembrie, din municipiul menționat anterior.

Și de aceastădatăbărbatul a fost condus la sediul poliției, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile comise.

Comments

comments

About the Author