Primaria Timisoara a inaugurat prima parcare pentru biciclisti

Posted on sept. 20 2010 - 9:41am by petre

Inca o parcare pentru biciclisti la Timisoara. Odata cu Saptamana Mobilitatii, reprezentantii municipalitatii s-au gandit sa le faca un bine timisorenilor biciclisti. Astfel, a fost inaugurata prima parcare pentru biciclete din istoria primariei, chiar pe Bulevardul Republicii din centrul orasului.

Pentru inceput, parcarea poate primi 14 biciclete. Vor mai fi montate si alte locuri de parcare pentru biciclisti, ne asigura reprezentantii Directiei Tehnice din cadrul municipalitatii, dar in functie de solicitarile timisorenilor. Mai mult, municipalitatea a pregatit si o harta pentru traseele biciclistilor, care se gaseste pe pagina de internet a primariei sau chiar la parcarile de biciclete din oras. Noul loc de parcare pentru biciclete i-a costat pe cei din Primaria Timisoara suma de 750 de lei, cu tot cu TVA.

Marti, tot in cadrul Saptamanii Mobilitatii, incepand cu ora 13, edilii vor inaugura Parcul Paun Pincio din Ronat, unde se va lansa si episodul pilot al concursului Green Power Challenge, destinat elevilor de scoala primara si generala din orasul de pe Bega.

Saptamana Mobilitatii continua si in zilele urmatoare. Miercuri, intre orele 11 17, se inchide circulatia pe strada Traian Lalescu, unde vor avea loc tot felul de intreceri sportive cu role si cu biciclete sau desene pe asfalt, iar duminica, 26 septembrie, timisorenii sunt invitati in Piata Unirii la un concurs de dansuri aerobice si latino.

Comments

comments

About the Author