Praktiker face o mare surprizătimișorenilor

Posted on oct. 28 2016 - 11:19am by petre

Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din România, continuăprocesul de remodelare a rețelei, inițiat la începutul acestui an, și redeschide pe 28 octombrie încăpatru magazine „reamenajate„ în București, la Timișoara și în țară.

Primul magazin Praktiker remodelat a fost cel din Vitan, a cărui redeschidere a avut loc în luna iulie. Cumpărătorii din aceastăzonăa Bucureștiului au putut astfel sădescopere în magazinul Praktiker din Vitan o nouăexperiențăla cumpărături, cu acces mai rapid la produsele căutate, la idei de amenajare și la informații suplimentare despre produse, prin intermediul afișelor de vânzare prezente la fața locului. Înluna octombrie a acestui an, Praktiker extinde aceastăexperiențăla nivel național, prin redeschiderea magazinelor din Cluj, Iași și Timișoara, dar și la nivelul Bucureștiului, prin Praktiker Militari.

Clienții magazinelor Praktiker din cele patru orașe au ocazia săse bucure de o nouăexperiențăde cumpărare. Remodelarea fiecărui magazin reprezintăo investiție de 400.000 de euro din partea companiei și este un proces pe care îl implementăm ca urmare a dorinței de a avea mereu clientul în centrul preocupărilor noastre de dezvoltare, de a îmbunătăți experiența pe care acesta o are la cumpărături în magazinele Praktiker. De altfel, tot în acest an, am pus la dispoziția cumpărătorilor magazinul online www.praktiker.ro, prin care aceștia își pot achiziționa produsele necesare amenajării locuinței într-un mod simplu și rapid, afirmăIsabelle Pleska, Director General Praktiker România.

Toate magazinele remodelate au același concept, cumpărătorii putând sătesteze o nouăabordare a procesului de achiziție, pentru o experiențăcompletăde cumpărături. Printre principalele schimbări se numără:

  • Introducerea unor game de produse noi, mai potrivite cu așteptările clienților din toate categoriile: entry, middle sau high;

  • Concept nou de semnalisticăîn magazin: afișele de orientare, cele de preț și promoțiile sunt mai vizibile, mai dinamice și mai uniforme;

  • Strategie nouăde merchendising: produsele sunt aranjate la raft astfel încât săfaciliteze procesul de alegere și achiziție;

  • Informații locale de vânzare pentru produsele care necesitădetalii suplimentare la achiziție;

  • Zone expo îmbunătățite, de unde clienții se pot inspira pentru idei de amenajare.

Înmagazinele remodelate, clienții pot comanda online pe www.praktiker.ro și pot răsfoi cataloagele Praktiker pentru inspirație la cumpărături, pe un ecran tactil tip „INFO POINT„ amplasat direct în magazin.

Procesul de remodelare va continua cu alte locații Praktiker, urmând ca pânăla sfârșitul anului 2017, retailerul săreplice acest concept în toatărețeaua.

Comments

comments

About the Author