Ponta nu-i răspunde la telefon lui Antonescu

Posted on feb. 22 2014 - 10:46pm by petre

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătăcăîn cursul zilei l-a căutat pe Victor Ponta pentru a vedea dacămai este cazul săaibăo întâlnire, având în vedere căel va fi plecat din țarăluni, dar cădeocamdatănu a reușit săia legătura cu premierul.

„Eu l-am căutat pe domnul Ponta ca săvedem dacăeste cazul săne mai întâlnim sau nu, având în vedere căeu de luni voi fi plecat din țară. Deocamdată, nu am reușit săluăm legătura. De încercat, am încercat„, a precizat Antonescu, întrebat dacăa vorbit cu Victor Ponta.

El a spus că, din punctul său de vedere, este oricând la dispoziția lui Victor Ponta, considerând căeste cazul săaibăo întâlnire.

„Din punctul meu de vedere, oricând stau la dispoziția domnului Ponta și l-am sunat pentru a vedea dacădomnia sa crede căeste cazul sămai vorbim. Eu cred căeste cazul pânăîn ultimul moment, având în vedere căluni plec din țară„, a afirmat Antonescu.

Liderul PNL a spus cănu existăposibilitatea de a-și amâna plecarea de luni, deoarece este o vizităoficială, care presupune întâlniri cu președintele Austriei, președinții celor douăcamere ale Parlamentului austriac, înalți oficiali ai statului.Victor-Ponta

„Eu nu pot săamân o vizităoficialăpentru cănu mi-a răspuns domnul Ponta la telefon„, a adăugat Antonescu.

El a spus căl-a sunat sâmbătădupă-amiazăpe premier.

Liderul PNL a mai declarat cămarți va fi fie guvern USL, fie „ce va încropi domnul Ponta„.

Înacelași timp, Antonescu a acuzat „o campanie profund mincinoasă„ împotriva sa și a lui Klaus Iohannis „la televiziunea oficialăde casăa lui Victor Ponta„, adăugând căacest lucru îi aratăclar căproblema este căsocial-democrații nu doresc săaccepte venirea lui Iohannis în Guvern.

Comments

comments

About the Author