Polițistul lovit de o mașină în timp ce dirija traficul a murit

Posted on feb. 28 2024 - 5:57pm by petre

Poliţistul local grav accidentat în timp ce dirija traficul într-o zonă cu pericol de inundaţii, a murit.

Primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja, a transmis, marţi, un mesaj de condoleanţe şi apreciere. „Cu profundă tristeţe în inimile noastre, ne exprimăm regretele şi durerea pentru pierderea tragică a unui membru al comunităţii noastre, poliţistul local Radu Trihenea, 38 de ani. Într-un act de devotament şi curaj, el îşi îndeplinea îndatoririle de serviciu, dirijând traficul în Cisnădie, când a fost implicat într-un tragic accident rutier la jumătatea lunii februarie 2024.

 

Un cetăţean străin de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat brusc stânga şi l-a lovit în plin”, a scris, marţi, pe Facebook, primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja.

Polițistul rănit a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu cu numeroase traumatisme, inclusiv traumatism cranio-cerebral major, fracturi costale și craniene.

Reprezentanta Poliției Județene Sibiu a explicat de ce dirija circulația un polițist de la Locală și nu unul de la Rutieră, dar și care este starea acestuia: „Echipajul de poliție locală acorda sprijin, pentru dirijarea traficului, polițiștilor rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie. Victima, în vârstă de 37 de ani, a fost transportată la spital în stare gravă. Momentan, traficul este blocat total”.

Nu este exclus ca respectivul șofer neamț să fi văzut în ultima clipă zona balizată și ca să o evite a virat brusc, moment în care a lovit polițistul care dirija traficul. Cercetările vor scoate însă la iveală cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

sursa: Adevărul

 

Comments

comments

About the Author