Polițist timișean, răpus de coronavirus la doar 43 de ani – avea doi copii

Posted on aug. 17 2020 - 5:14am by petre

Duminică seara, la secția de terapie intensivă a Spitalului Victor Babeș din Timișoara, s-a înregistrat decesul unui pacient diagnosticat cu boala COVID 19, provocată de noul coronavirus.

Bărbatul avea doar 43 de ani, avea doi copii și era polițist de frontieră la Jimbolia. Colegii săi din sindicatul Europol au transmis:

„Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia – ITPF Timișoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea deces în rândul polițiștilor infectați cu virusul ucigaș. după ce în luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus.
În urma acestuia au rămas o soție îndurerată și doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia și-i transmitem sincere condoleanțe!
Drum lin spre cer, colegule„,

La Poliția de Frontieră Timiș au fost confirmate mai multe cazuri de infecții cu noul coronavirus, la Timisoara la Sânnicolau Mare și la Jimbolia.

De altfel și la Inspectoratul județean de Poliție Timiș sunt confirmate 22 de cazuri de lucrători infectați.

Comments

comments

About the Author