Poliția a descoperit o fabricăilegalăde țigări! Percheziții în Caraș-Severin și Timiș

Posted on nov. 26 2014 - 11:19am by petre

Nouăpercheziții au loc, miercuri dimineață, în Caraș-Severin și Timiș, într-un dosar în care este vizat un bărbat suspectat că, împreunăcu mai multe persoane, ar fi amenajat în locuința sa o unitate clandestinăde fabricare a țigărilor, acesta fiind căutat și pentru infracțiuni comise în Italia.

Potrivit unor surse judiciare, polițiștii de frontierăși ofițerii Direcției Generale de Investigații și Protecție Internă(DGIPI), sub coordonarea procurorilor DIICOT Timișoara, au descins, miercuri dimineață, la nouăadrese din județele Caraș-Severin și Timiș, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sursele citate susțin căprincipalul vizat este un bărbat care locuiește în Caransebeș, județul Caraș-Severin, alături de soție și un copil minor, și care și-a construit în propria locuințăo unitate de fabricare a țigărilor, el fiind ajutat atât de fratele său, fost polițist de frontieră, cât și de părinți, precum și de alte rude.

Polițiștii de frontierăau aflat căbărbatul suspectat își cumpărase un dispozitiv cu ajutorul căruia își confecționa țigaretele în propria locuință, iar rudele acestuia îi procurau materialele necesare. Înfinal, marfa era transportatăîn piețele din Caransebeș, unde era vândută, iar banii erau apoi împărțiți între toți cei implicați în aceastăafacere.

Comments

comments

About the Author