PițurcăTREBUIE SĂ‚ PLECE! Hai nea Piți, lasă-ne!

Posted on oct. 11 2014 - 9:08pm by petre

Este greu de înțeles cum o țarăca România, cu atâta pasiune investităîn fotbal, nu e capabilăsăpunăla conducerea tehnicăa naționalei de fotbal un antrenor adevărat. Unul fărăcomplexe, frustrări mărunte și orgolii de doi lei.Piturca

Dacăla nivelul unei echipe de club, cum e Steaua, de pildă, un personaj numit Gâlcăîși poate permite din motive bizare, la un meci de milioane de euro, sănu introducăîn teren pe cel mai în formăjucător, care cu doar un meci înainte înscrisese  6 (ȘASE) goluri, poți spune căe treaba lor, așa patronat, așa antrenor….

Dar la echipa reprezentativăa României, e și treaba noastră, a tuturor.

Adicăcăe și treaba mea sănu înțeleg cum, a nu știu câta oară, acest personaj, pus de fosta gașcăde la FRF la conducerea naționalei, își bate joc de o țarăîntreagă.

Cu doar 15 minute înainte de începerea partidei de azi cu Ungaria, scriam pe contul de Facebook căsingurul nostru handicap serios în meciul respectiv urma săfie Pițurcă. Tare mult aș fi dorit săgreșesc și săpot spune: Pițurcă, jos pălăria (deși nu port)!

Din păcate, trebuie săspun: Pițurcă, te implor, lasă-ne!

Cum altfel îi poți spune unui antrenor care, în condițiile unei echipe încropite, renunțăla singura șansăreală, un jucător mare și în mare formă, Sânmărtean.

Lucian Sânmărtean, jucătorul care a făcut diferența (ca săplagiez o sintagmăconsacratăde comentatorii profesioniști).

A făcut diferența pânăcând Pițurcăl-a scos, ca nu cumva săzicălumea căa câștigat meciul datoritălui. Așa cănu am mai câștigat meciul și, mai grav, era săîl și pierdem.

Inutil săvămai redau obrăzniciile pe care „nea Pitzi„ ni le-a aruncat, cu tupeul caracteristic, în fațădupămeci.

Chiar nu putem scăpa de acest individ, fraților? Oricât de mare ar fi clauza de reziliere a contractului oneros făcut  cu nașu’ Sandu, avem de pierdut mult mai mult dacărămânem cu el pe cap. Cu Piți, cănaș se pare căam scăpat.

Naționala României nu e jucăria nimănui, așa cum sunt echipele de club (unele, cel puțin), așa că. nea Piți, hai, fii băiat de salon și lasă-ne!

 

foto: Realitatea . net

Comments

comments

About the Author