PER Timiș îl susține pe Călin Dobra pentru președinția Consiliului Județean (P)

Posted on sept. 23 2020 - 11:32am by petre

Partidul Ecologist Român – filiala Timiș și-a desemnat candidații pentru funcțiile de consilieri județeni și consilieri locali, însă nu are candidat propriu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Astfel, în perspectiva alegerilor din 27 septembrie, PER Timiș își îndeamnă membrii și simpatizanții să îl susțină pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș pe Călin Dobra.

În ceea ce privește candidații PER pentru funcțiile de consilieri județeni, lista este deschisă de Nicolae Oprea, care are o experienţă bogată în administraţie și este un susținător al agricultorilor și fermierilor din județ. Pe poziția a doua este Mihaela Sîrbu, pe locul trei este omul de afaceri Georgică Cornu, proaspăt intrat în politică, iar pe poziția a patra este președintele PER Timiș, Marcel Mihoc.

Filiala Timiș a Partidului Ecologist este una nouă, acesta a fost înființată practic de la zero de către Marcel Mihoc, care a venit la conducerea partidului în județ la începutul lunii februarie, în acest an. Până acum au fost înființate 32 de organizații.

Comandat de Partidul Ecologist Român – Organizația Județeană Timiș

Executat de Asociația Europro pentru Societatea Civilă Democrație și Drepturile Cetățeanului

Cod mandatar financiar: 21200195

Comments

comments

About the Author