PENTRU CE A APLICAT POLIÈšIA 200 DE SANCÅ¢IUNI ÃŽN ZILELE DE CRĂCIUN

Posted on dec. 27 2013 - 12:50pm by petre

Peste 700 de polițiști au acționat pe raza județului Timiș în zilele de Crăciun, pentru ca sărbătoarea săfie petrecutăîn liniște.
Urmare a măsurilor dispuse, au fost constatate 21 de infracțiuni și aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale.

Polițiștii recomandătuturor cetățenilor săadopte o conduităpreventivăpentru a petrece SĂƒrbătorile de iarnăîn siguranță.

Pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în perioada 25-26 decembrie a.c., la nivelul județului Timiș au acționat, zilnic, peste 350 de polițiști. Principalele activități desfășurate au vizat prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, precum și asigurarea unui trafic rutier în condiții de siguranță.

Astfel, polițiști de la ordine publică, de la structurile de poliție rutieră, dar și  de la transporturi, arme, investigații criminale sau investigarea fraudelor, s-au aflat în stradă, acționând pentru păstrarea ordinii și siguranței publice, apărarea patrimoniului public și privat, siguranța rutierăși a transporturilor feroviare, pentru ca toți românii săse bucure în liniște de SĂƒrbătoarea Crăciunului.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, polițiștii timișeni au constatat 21 de infracțiuni, 15 dintre acestea fiind în flagrant.

De asemenea, polițiștii au aplicat 212 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 40.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea și liniștea publică, acte de comerț ilicit și încălcarea normele rutiere, 32 dintre acestea fiind pentru depășirea limitelor legale de viteză.

Au fost reținute 10 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Înurma măsurilor adoptate, în aceastăperioadă, de către polițiștii timișeni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice.

Polițiștii continuăacțiunile și în zilele de week-end.

Comments

comments

About the Author