Patru oameni răniți grav – a fost nevoie de elicopterul SMURD

Posted on sept. 26 2023 - 5:07pm by petre

Un bărbat a condus un microbuz pe strada Sfântul Andrei din localitatea Sânandrei dinspre Satchinez înspre municipiul Timișoara, iar la intersecție cu strada Primăverii a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani.

În urma impactului au rezultat 3 victime, respectiv ambii șoferi și un bărbat în vârstă de 27 de ani, pasager în microbuz, care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

UPDATE!.În urma evenimentului au rezultat 4 victime, transportate la spital, dintre care, o victimă inconștienă a fost preluată de elicopter.


O altă victimă a fost transportată de către ambulanța SMURD, iar celelalte două de către ambulanțele SAJ.

În urma evenimentului au rezultat 4 victime, transportate la spital, dintre care, o victimă inconștienă a fost preluată de elicopter.
O altă victimă a fost transportată de către ambulanța SMURD, iar celelalte două de către ambulanțele SAJ.

Astăzi, 26.09.2023, la ora 15:45, pompierii au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier în localitatea Sânandrei, ieșire spre Dudeștii Noi.

A fost alertat Detașamentul 1 Timișoara și la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD. La fața locului au fost alocate și două ambulanțe SAJ.

În sprijin este solicitat elicopterul SMURD CS.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism în care se afla doar conducătorul și un microbuz cu șase persoane.

Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat trei victime, conștiente.

Comments

comments

About the Author