Patrizia şi Bianca, româncele de 20 şi 23 de ani dispărute în Italia,au fost găsite moarte

Posted on iun. 2 2024 - 6:22pm by petre

Deznodământ tragic în Italia, în cazul celor trei tineri români căutaţi de două zile, în regiunea Udine, după ce au fost luaţi de apele râului Natisone.

Patrizia şi Bianca, fetele de 20 şi 23 de ani, au fost găsite moarte. Confirmarea a venit chiar de la primarul localităţii Premariacco. Rudele celor trei tineri sunt la faţa locului, primesc consiliere de la medici şi psihologi italieni.

 

Trupurile fără viață ale tinerelor se aflau în zona din aval de mica plajă unde cei trei prieteni au fost luaţi de valuri, de-a lungul malurilor aflate la 700-1000 de metri distanţă, sub podul Orsaria.

 

 

Cristian Molnar, tânărul de 25 de ani care era împreună cu Bianca şi Patrizia, este în continuare dispărut şi căutat de scafandrii italieni. „Experiența ne spune că într-un anumit loc al râului, undeva la bază, în toate cazurile, în toate evenimentele tragice care au avut loc aici, acolo este locul unde se găsesc, mai târziu, supraviețuitorii sau victimele. Un kilometru este din locul, de la Podul Romano, să spunem. Se îngustează acolo, sunt și câteva bariere de pământ acolo, contrare cursului apei, în care rămân prinse vegetația, arborii, chiar corpurile umane. E ca o barieră naturală”, a declarat Michele De Sabata, primarul comunei Premariacco.

Se fac aproape 48 de ore de când tinerii au fost luaţi de curenţii puternici. Iar autorităţile, chiar dacă îşi păstrează optimismul, nu vin cu veşti prea bune.

sursa: Observator News

Comments

comments

About the Author