Parteneriat economic important intre Timis si Austria

Posted on sept. 24 2010 - 4:10pm by petre

Noi parteneriate de afaceri pentru judetul Timis. Ministrul Economiei din Landul Austria Inferioara, Petra Bohuslav, a semnat vineri cu autoritatiletimisene un acord de colaborare, acordcare va contribui la dezvoltarea si promovarea cooperarii economice intre agentii economici din cele doua regiuni, prin activitati si actiuni specifice.

Este vorba despre organizarea in comun a diverse evenimente economice, schimburi de experienta sau chiar despre promovarea colaborarii inter-regionale in domeniul clusterelor si a energiilor regenerabile.
Alaturi de ministrul Economiei, la Timisoara, au fost prezenti si oameni de afaceri din landul Austria Inferioara, care au pus la cale un parteneriat de afaceri in domeniul energiilor regenerabile. In acest sens, intr-o intalnire cu presedintele Consiliului Judetean Timis, oamenii de afaceri austrieci au aflat despre principalele proiecte ale administratiei timisene in domeniul infrastructurii, energiilor regenerabile si protectiei mediului, punand accent pe deponeul ecologic, Parcul fotovoltaic, Parcul tehnologic destinat intreprinderilor care produc elemente pentru energie neconventionala, Agentia judeteana de management a energiei regenerabile si pe Master-planul pentru apa si canalizare.
Dupa semnarea acordului de colaborare, oaspetii de peste hotare s-au relaxat intr-o plimbare prin Piata Unirii si au vizitat Muzeul de Arta.

Comments

comments

About the Author