Ochelari in rate si consultatii oftalmologice gratuite la Sannicolau Mare

Posted on sept. 16 2010 - 5:31pm by petre

Pensionarii din cel mai vestic oras al tarii pot sa-si cumpere ochelari in rate. Mai mult decat atat, cei mai in varsta cetateni din Sannicolau Mare pot sa faca consultatii gratuite la oftalmolog. Totul cu bunavointa unui medic specialist din Timisoara, care s-a inteles cu primarul Danut Groza din Sannicolau pentru a-i ajuta pe batrani.


Potrivit edilului Danut Groza, cea mai activa organizatie din orasul pe care il administreaza este Asociatia Pensionarilor Seniorii sanmiclauseni, care la peste putin timp de la infiintare numara peste 1.200 de membri, cu legitimatii si cotizatii la zi. Mai precis, 60% din pensionarii din Sannicolau.
Sistemul este foarte bine pus la punct si functioneaza cu succes. Pensionarii se inscriu pe un tabel la registratura primariei, iar cand numarul acestora este unul optim, noi anuntam medicul de la Timisoara. Toate consultatiile sunt gratuite, fara numar limitat de pensionari. Pana acum, au beneficiat de consultatiile medicului aproximativ trei sute de persoane, spune Danut Groza.
Mai mult, pensionarii au putut sa-si cumpere si ochelari la preturi preferentiale, batranii cu pensii mici avand posibilitatea sa-si cumpere ochelari si in rate, fara dobanda sau comisioane.

Comments

comments

About the Author