O veste bună! FlixBus introduce curse regulate spre Viena de la București, Brașov, Sibiu, Timișoara, Arad….

Posted on iul. 19 2016 - 1:33pm by petre

FlixBus și-a extins rețeaua de la Bordeaux la București. Din 30 iunie, România face parte din rețeaua europeanăverde FlixBus. Pasagerii au acum posibilitatea de a profita de cursele zilnice cu FlixBus de la București la Viena și de 3 ori pe săptămânăde la București la Salzburg și la Linz, Austria. Serviciile includ acces Wi-Fi gratuit, spațiu suplimentar pentru picioare, prize lângăscaun și 2 piese de bagaj gratuit. FlixBus își extinde rețeaua naționalăîn România cu 8 stații în orașe de la frontierăla București! Călătorește verde și inteligent prin Europa.

Legătura dintre Sud-Est și Vest

flixbus-on-the-road-free-for-editorial-purposes mic

Pe lângăcursele către capitala României, pasagerii FlixBus din România au acum posibilitatea de a călători din 8 orașe: Arad, Timișoara, Lugoj, Deva, Sebeș, Sibiu, Făgăraș, Brașov și Ploiești. Tarifele încep de la 49 €, iar costul biletului pentru cursa completăîncepe de la 69 €.

Aceastănouăcursătransfrontalierăconecteazăacum pasagerii la unul dintre cele mai importante orașe, din care își pot continua călătoria în restul Europei. Pasagerii pot profita din plin de cele 100.000 de curse zilnice către 800 de destinații din 20 de țări.

Călătorii fărăbătăi de cap

Cursele noastre accesibile și confortabile oferăpasagerilor acces gratuit la Wi-Fi, prize, un loc garantat într-unul dintre autocarele noastre noi cu aer condiționat și spațiu suplimentar pentru picioare. Anularea și refacerea rezervării online sunt gratuite și se pot efectua cu pânăla 15 minute înainte de plecare. Biletele sunt disponibile pe www.FlixBus.ro, în FlixBus App sau la agențiile de turism partenere.

Cu aplicația mobilăgratuităFlixBus pentru iOS, Windows și Android, clienții pot verifica disponibilitatea curselor și informații despre călătoria lor, își pot rezerva biletul și pot folosi instrumentul de navigare pentru a găsi stația de plecare.

 

PENTRU ORAR SI REZERVARI CLICK AICI

Comments

comments

About the Author