O nouă atracție pentru români în orașul sârbesc Vârșeț VIDEO FOTO

Posted on aug. 30 2018 - 9:16am by petre

Timișenii și nu doar ei sunt așteptați în orașul sârbesc Vârșeț pentru a se relaxa și pentru a petrece câteva ore plăcute la noul ștrand cu bazin olimpic, inaugurat acum câteva zile în prezența oficialităților locale.

Noul complex de agrement de la Vârșeț pune la dispoziția oaspeților un bazin de dimensiuni olimpice, care poate găzdui și meciuri oficiale de polo pe apă, dar și o piscină pentru copii și juniori, o terasă de vară, grupuri sanitare și vestiare și mult spațiu pentru plajă.

Ștrandul este situat foarte aproape de intrarea în Vârșeț dinspre vama Moravița, pe partea dreaptă, lângă lacul orașului. Programul de vizitare este zilnic între orele 10 și 19, prețul unui bilet de intrare fiind de 10 lei (250 de dinari) pentru adulți și 4 lei (100 de dinari) penru copii iar închirierea unui șezlong cu umbrelă costă 4 lei (100 de dinari) pentru o zi.olimpic Varset_44 olimpic Varset_45 olimpic Varset_46 olimpic Varset_47 olimpic Varset_48 olimpic Varset_49 olimpic Varset_50 olimpic Varset_51

Comments

comments

About the Author