O grupare de proxeneti si traficanti de minori destructurata de Politie la Timisoara

Posted on nov. 25 2010 - 4:04pm by petre

Politistii timisoreni au efectuat in aceasta dimineata cinci descinderi la locuintele membrilor unei grupari suspectati ca au desfasurat activitati de racolare si exploatare sexuala a 20 de tinere, obligandu-le la practicarea prostitutiei pe principalele artere de acces in municipiul Timisoara. Sase suspecti sunt cercetati pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic de minori si proxenetism.

Politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, impreuna cu politisti ai Biroului de Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Seviciul Teritorial Timisoara, incepand din luna aprilie a.c. au documentat si probat activitatea unui grup infractional organizat, ce actiona pe raza judetului Timis, ai carui membri, coordonati de M. D., de 39 de ani si fratele acestuia M. M., de 44 de ani, erau implicati in comiterea infractiunilor de trafic de minori si alte infractiuni comise cu violenta.

In fapt, cei doi, sprijiniti de alti patru membri, respectiv M.M., de 21 de ani, M.D., de 16 ani, V. M., de 35 de ani si M.L., de 42 de ani, din 2008 si pana in prezent, au desfasurat activitati de racolare si exploatare sexuala a 20 de tinere, avand varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, obligandu-le la practicarea prostitutiei pe principalele artere de acces in municipiul Timisoara.

De asemenea, pe langa aceste tinere minore, gruparea a exploatat in folosul propriu 11 tinere, cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani.

Astfel, la data de 25 noiembrie a.c., echipe mixte de politisti din cadrul B.C.C.O. Timisoara si IPJ Timis – Politia municipiului Timisoara, cu sprijinul Serviciului de Interventie Rapida, au efectuat cinci descinderi pe raza municipiului Timisoara si in comuna Semlacul Mare, din judetul Timis.

In urma descinderilor, la locuintele liderilor gruparii au fost descoperite trei tinere minore si, totodata, au fost ridicate de la membrii gruparii mai multe arme albe.

In prezent cei sase membri ai gruparii sunt audiati de procurori din cadrul DIICOT Serviciul Teritorial Timisoara, fiind cercetati pentru savarsirea infractiunilor de grup infractional organizat, trafic de minori, proxenetism.

Comments

comments

About the Author