O femeie bolnavă de COVID 19 a murit după ce ambulanța în care se afla a căzut de pe un pod

Posted on aug. 13 2020 - 10:20am by petre

O pacientă infectată cu SARS-CoV-2, care era transportată la spital, a murit după ce ambulanță in care se afla a fost implicată într-un accident rutier pe raza comunei Bălești, miercuri seara.
În urma investigațiilor imagistice se constatase că femeia suferise o traumă toracică, după ce ambulanța care o transporta de la Orșova la Tg-Jiu a căzut de pe un pod la Cornești, și s-a decis transferul acesteia la spitalul de la Tg-Cărbunești.

Potrivit unor surse medicale, la scurt timp după plecarea ambulanței, aceasta a fost întoarsă din drum și a fost ținută, timp de 2 ore în fața Unității de Primiri Urgențe de la Tg-Jiu.

La miezul nopții, pacienta aflată în ambulanță a făcut stop cardiorespirator și, deși a fost resuscitată minute în șir, a decedat, scrie Gorjonline.ro.

Tot în cursul nopții, s-a hotărât ca ambulanțierul care conducea ambulanța de la Mehedinți, implicată în accident, să fie transferat la un spital din Craiova. Bărbatul prezenta o traumă toracica și de bazin, avea sternul și mai multe coaste rupte și o lamă sânge în plămân.

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Corneşti, pe o porţiune de drum drept.

Ambulanţa intrase în depăşirea coloanei de maşini din faţa sa, iar unul dintre autoturisme a virat brusc stânga, fără să observe echipajul medical. Impactul a fost inevitabil, iar maşina salvării a zburat câţiva metri prin aer, ajungând sub un pod.
Maşina implicată în accident aparţinea unei firme private, al cărei patron nu a dorit să comenteze cele întâmplate.

Sursa: Gorjonline.ro, StirilePROTV

Comments

comments

About the Author