O familie din Timișoara este hărțuită de vecinii care au recurs la violență și distrugeri

Posted on mai 28 2024 - 3:19pm by petre

Șicane, insulte, amenințări și chiar violență!

Este coșmarul prin care trece o familie din Timișoara care este terorizată de ani de zile de o altă familie, de romi, care încearcă să îi forțeze să vândă locuința.


Ultimul incident violent s-a petrecută în urmă cu 10 zile și a fost filmat de victime, care au dat publicității imaginile revoltătoare cu atacul vecinilor asupra lor.

Totul se întâmplă în Timișoara în cartierul fabric într o curte comună.

Că urmare a declarației depuse de victime la Poliție și pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, unul dintre agresori a fost reținut de polițiști.

Faptul i-a dat curaj și primarului Timișoara care, după o săptămână, a convocat o conferință de presă în curtea cu pricina, că doar e campanie electorală.

 

Potrivit comunicatului IPJ Timiș, la data de 17.05.2024, în jurul orei 18:25, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 28 de ani cu privire la faptul că într-o curte comună de pe strada Academician Corneliu Micloși din Timișoara i-a fost distrus autoturismul de către un alt bărbat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că la aceeași dată, în jurul orei 18:14, un bărbat în vârstă de 27 de ani, folosindu-se de un obiect contondent, ar fi distrus mai multe elemente de caroserie ale unui autoturism, precum și camerele de supraveghere ale unui imobil, în urma unui conflict spontan cu vecinul său.

În urma probatoriului administrat, la data de 17.05.2024, bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere” (2 acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timis.

Comments

comments

About the Author