Noul super tanc rusesc s-a stricat! VIDEO

Posted on mai 8 2015 - 11:53am by petre

Noul tanc sofisticat al armatei ruse, cunoscut sub indicativul T-14 Armata, a părut săse fi defectat joi, în timpul unei repetiții pentru parada de pe 9 mai de la Moscova, când va fi prezentat în mod oficial publicului.

Noul T-14 a fost promovat drept unul dintre cele mai impresionante echipamente militare produse de Rusia și va fi prezentat în mod oficial cu ocazia paradei dedicate Zilei Victoriei, celebrate sâmbătăla Moscova, potrivit independent.co.uk.

Întimpul repetițiilor de joi, noul vehicul s-a oprit brusc în fața mausoleului lui Lenin, deși motorul încăfuncționa.T-14_in_Alabino_sideview

Restul paradei a continuat, în timp ce tancul a rămas nemișcat. O încercare a organizatorilor de a remorca vehiculul a eșuat, înainte ca T-14 sărepornească15 minute mai târziu.

Deși defecțiunea a părut săfie reală, crainicul care comenta parada a anunțat căa fost vorba despre un eveniment „planificat”.

„Am vrut săarătăm cum se procedeazăîn cazul în care este nevoie de evacuarea unui tanc. Oprirea vehiculului a fost programată”, a spus crainicul mulțimii din Piața Roșie.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author