Noi destinații spre Europa cu avionul plus Timișoara – București cu prețuri de la 19 euro

Posted on apr. 25 2016 - 12:10pm by petre

RYANAIR ANUNÈšĂ BAZA NR. 78 LA TIMIȘOARA , 1 AERONAVĂ, INVESTIÈšIE 100 MILIOANE $

7 NOI RUTE, INCLUZÂND DOUĂ ZBORURI ZILNICE CĂTRE BUCUREȘTI

 

Ryanair, compania aerianăpreferatăa europenilor, a anunțat deschiderea bazei cu numărul 78 pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia„. Baza, căreia Ryanair îi va aloca o aeronavă(o investiție de 100 milioane $), va fi operaționalăîncepând cu luna septembrie. De pe aeroportul bănățean vor fi operate 7 noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouărutăcatre București cu o frecvențăde douăzboruri pe zi. Prima bazăromâneascăa Ryanair va servi 575,000 de noi clienți pe an, respectiv va susține 430* de locuri de muncă, conectate activităților Aeroportului Internațional Timișoara. Ryanair Timisoara (800x530)

Baza Ryanair la Timișoara va oferi:
1 aeronavă(100 milioane $)
1 rutăinternăcătre București (2 x zi)
6 noi rute internaționale: Berlin, Bruxelles (C), Dusseldorf (W), Frankfurt (H), Londra (S) și Milano (B)
35 de zboruri săptămânale
575,000 clienți / an
430* locuri de muncă/ an
ÎnTimișoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați săanunțăm deschiderea primei noastre baze românești pe Aeroportul Internațional Timișoara, începând cu luna Noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunțăm deschiderea rutei Timișoara – București cu o frecvențăde douăzboruri pe zi, dar și a altor 6 rute internaționale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor servi 575,000 de clienți într-un an, respectiv vor susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului.
Noua rutăTimișoara – București, disponibilăîn curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvențăde douăzboruri pe zi, va fi alegerea idealăatât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanțăcu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncăși a stimulării turismului în România. Pentru următoarele luni, clienții români trebuie săse aștepte și la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better„, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu prețuri reduse, totul pentru căRyanair continuăsăofere mult mai mult decât doar tarife mici.

Timișoara, Iarna 2016

București 2 x zi
Londra Stansted 1 x zi
Milano Bergamo 5 x săpt.
Bruxelles Charleroi 3 x săpt.
Berlin 2 x săpt.
Dusseldorf Weeze 2 x săpt.
Frankfurt Hahn 2 x săpt.

Comments

comments

About the Author