Nikon D3300, cel mai nou aparat foto DSLR entry-level

Posted on ian. 8 2014 - 12:49pm by petre

Bucuresti,  7 ianuarie 2014 – SKIN, unic importator Nikon in Romania,  anunta astazi modelul Nikon D3300, un nou aparat foto digital cu vizare prin obiectiv destinat publicului larg si obiectivele AF-S DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II si AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G. Tot astazi, Nikon anunta dezvoltarea noului varf de gama, Nikon D4S. Urmasul celebrului Nikon D4, acest model va imbunatati semnificativ calitatea imaginii si performanta sistemului de focalizare automata.

Nikon D3300 Nikon D3300 size Nikon D3300 size left Nikon D 33000 back

Fiind puternic, comod de transportat si simplu de utilizat, aparatul foto compact si usor Nikon D3300 va ofera o  calitate superioara a imaginii, dar nu compromite simplitatea in utilizare. De la scene fotografiate in lumina scazuta pana la portrete minunate, renumitul Mod ghid de la Nikon elimina incertitudinile utilizatorului privind operarea aparatului foto.

Printre elementele imbunatatite se numara senzorul CMOS cu 24,2 megapixeli, conceput acum fara filtru optic low-pass (OLPF), un interval ISO mai larg (pana la ISO 12.800, extins pana la 25.600) si sistemul nou si puternic de procesare a imaginii EXPEED 4 de la Nikon, plus viteze mai mari de fotografiere continua de pana la 5 cadre pe secunda. Functia D-Movie a aparatului foto ii permite inregistrarea secventelor de film Full HD la cadente de pana la 50p/60p cu focalizare automata continua.

Marina Gurevich, manager de produs al Nikon Europe in cadrul Departamentului de aparate foto DSLR din gama consumer, declara: „Aparatul foto Nikon D3300 este o alegere excelenta pentru cei care sunt la inceput de drum in utilizarea unui aparat foto digital cu vizare prin obiectiv. Modul ghid ofera simplitate in utilizare, iar combinatia dintre senzorul de inalta rezolutie si sensibilitatea ISO ridicata asigura o calitate excelenta a imaginii„.

Corpul usor cantareste numai 410 g (fara card de memorie sau acumulator). In ciuda dimensiunilor reduse ale aparatului foto, manerul mare si confortabil va permite sa tineti ferm aparatul foto in mana. In plus, noul obiectiv NIKKOR de kit este remarcabil de mic, facand din Nikon D3300 un sistem mult mai portabil decat predecesorul sau.

NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II este o versiune ultrausoara a unuia dintre cele mai populare obiective Nikon. Cu o greutate de doar 195 de grame si echipat cu un mecanism de retragere a obiectivului, acesta este un obiectiv de dimensiuni reduse, dar extrem de comod. Sistemul de reducere a vibratiilor de la Nikon permite folosirea unor timpi de expunere cu pana la 4 trepte mai lungi decat ar fi recomandat pentru obtinerea de fotografii clare. Designul optic include 11 elemente dispuse in opt grupuri si un element asferic  care minimizeaza aberatiile sferice si alte forme de distorsionare.

Tot astazi, Nikon a anuntat lansarea obiectivului fix in format FX pe care pasionatii de fotografie de strada l-au asteptat – NIKKOR AF-S  35mm f/1.8G. Cu o diafragma luminoasa de f/1.8, acest obiectiv ofera un control exceptional asupra profunzimii de camp pentru o separare clara a subiectului de fundal si un bokeh placut. Constructia optica consta in 11 elemente dispuse in 8 grupuri si foloseste un element asferic si un element de sticla ED pentru a minimiza aberatiile cromatice si pentru a asigura rezultate clare cu un contrast puternic.

Nikon D3300, NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II si AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G vor fi disponibile in prima jumatate a lunii februarie.

sursa: Nikonisti.ro

Comments

comments

About the Author