Nebunia de la Colectiv se repetă! Incendiu devastator la Clubul Bamboo – zeci de oameni la spital VIDEO

Posted on ian. 21 2017 - 3:27pm by petre

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă noaptea, în clubul Bamboo din Capitală, acesta arzând în totalitate. 44 de persoane au fost transportate la spitalele din Capitală, fiind intoxicate cu fum. Una dintre victime, intubată. 27 autospeciale SMURD, la fața locului.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că la momentul izbucnirii incendiului din clubul Bamboo în local se aflau câteva sute de persoane, în cadrul anchetei urmând să se stabilească numărul exact al celor prezenți.

Incendiul a izbucnit la ora 03.32, oră la care, potrivit unor surse judiciare, în club se aflau câteva sute de persoane. Sursele citate susțin că ar fi vorba despre aproximativ 500 de oameni, din primele informații indicate de martori, numărul exact al celor prezenți în local urmeazăsă fie stabilit în cadrul anchetei.

Pompierii intervin la fața locului, urmând să verifice dacă sunt persoane care au decedat. Intervenția ISU se desfăÅŸoară cu dificultate întrucât clădirea s-a prăbușit în urma incendiului, existând elemente de construcție care nu reprezintă siguranță pentru pompieri. La momentul transmiterii știrii există focare mici de foc, incendiul nefiind lichidat în totalitate.

La fața locului sunt și anchetatorii care au început deja cercetarea la fața locului, în zonele unde flăcările au fost stinse.

Update 13.43 44 de persoane au mers la spitale după incendiul din Bamboo. Cinci oameni au rămas internați

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunță că în urma incendiului de la clubul Bamboo, începând cu ora 3.47, au fost transportate sau au ajuns pe cont propriu la spital 44 de persoane. Cinci persoane sunt internate în unitățile medicale.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author