Mulți români se bucură! Wizz Air a lansat o nouăcursăinternaționalăcu bilete de la 99 de lei

Posted on dec. 21 2015 - 3:59pm by petre

Compania aerianălow-cost Wizz Air a lansat, săptămâna trecută, primul zbor pe ruta București – Glasgow. Zborul inaugural a avut loc vineri seară, iar noua rutăva fi operatăde douăori pe săptămânăîn timpul sezonului de iarnă, în zilele de luni și vineri, urmând ca în cel de vară, care va începe la sfârșit de martie, cursa săfie operatăîn zilele de marți și duminică.

Glasgow este cel mai mare oraÅŸ al Scoției, al treilea din Marea Britanie și cel mai mare port din Regat, dar și locul unde se aflăfaimoasa Universitate din Glasgow. Cu un patrimoniu istoric și cultural vast, oraÅŸul atrage în fiecare an o mulțime de turiști din întreaga lume, în timp ce dezvoltarea mediului de afaceri, dar și statutul său de cea mai mare piațădin Scoția, genereazămulte călătorii în scop de afaceri.

Wizz Air oferă39 de rute spre 14 țări din București, care devine primul oraÅŸ din România conectat la a treia cea mai mare metropolădin Marea Britanie. Biletele pentru noua rutăîncep de la 99 de lei (pe un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse).

Comments

comments

About the Author