Metrorex refuzăsălase călătorii în chiloți sămeargăcu metroul!

Posted on ian. 7 2015 - 7:23pm by petre

Metrorex nu și-a dat acordul pentru evenimentul No Pants Subway Ride (Fărăpantaloni la metrou), iar cei care tulburăordinea și liniște publicăsau sunt indecenți vor fi amendați, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanții companiei.

Sursele citate au spus căMetrorex are obligația de a transporta pasagerii în condiții decente, iar cei care ar călători fărăpantaloni, ar da dovadăde lipsăde respect fațăde ceilalți călători, precizând căangajații vor sesiza Poliția Metrou în cazul în care cineva încalcăordinea și liniștea publicăsau este indecent.

„Este un act de indecențăși de lipsăde respect fațăde ceilalți călători”, au precizat reprezentanții Metrorex, adăugând cădacăvor fi astfel de cazuri, se vor aplica sancțiuni conform legii.

Evenimentul No Pants Subway Ride (Fărăpantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, este plănuit săse desfășoare pentru prima datăși în București, duminică, de la ora 15.00, când locuitorii orașului sunt invitați săse plimbe cu metroul fărăsăpoarte pantaloni.

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se întâmplăan de an și care a început în 2002, în New York, la inițiativa Improv Everywhere.

Evenimentul a debutat ca o farsă, la care au participat șapte persoane, și s-a transformat de-a lungul timpului într-o celebrare a ridicolului.

Înacest an, la eveniment vor participa cel puțin 60 de orașe din lume, fiind pentru prima datăcând manifestarea este planificatăsăfie organizatăși în București, potrivit informațiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicată”No Pants Subway Ride”.

Evenimentul se va desfășura duminică, de la ora 15.00, în toate orașele participante.

ÎnBucurești, cei interesați săparticipe sunt așteptați duminică, la ora 15.00, la ieșirea de metrou Unirii – Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta și modul în care vor fi organizați participanții va fi anunțat la locul de întâlnire.

La punctul de întâlnire, participanții vor fi organizați în grupe și împărțiți la un anumit vagon. Liderul de grup va împărți participanții în grupe mai mici, atribuind fiecăruia o stație specificăunde săse dezbrace de pantaloni, respectiv fustă.

Participanții trebuie săaibăla ei un rucsac sau o sacoșăpentru a depozita pantalonii, o cartelăde acces la metrou sau bani pentru ea și mult entuziasm. De asemenea, aceștia trebuie săpoarte haine normale de iarnă(pălărie, căciulă, mănuși etc.).
Citește și: No Pants Subway Ride, pentru prima datăîn Capitală. Călătorii, invitați sămeargăfărăpantaloni în metrou

Participanții la manifestare își vor scoate pantalonii în interiorul stației de metrou, înainte de a intra în vagoane. Participanții la eveniment trebuie săpoarte boxeri sau pantaloni scurți, nefiind permisăversiunea de chiloți tanga.

La eveniment pot participa cei care sunt dispuși săîși dea pantalonii jos de pe ei la metrou, cei care au abilitatea de a menține un ton indiferent cu privire la acest lucru și care au un bilet de metrou valid.

Participanții la eveniment trebuie săacționeze ca de obicei, sănu interacționeze cu alți participanți pe care nu îi cunoaște. Încazul în care sunt întrebați de oameni de ce circulăîn acest mod, ei le vor spune acestora că”au uitat pantalonii acasă” și, da, le este „un pic rece”. De asemenea, trebuie săinsiste căeste o coincidențăfaptul căși alte persoane și-au uitat în aceeași zi pantalonii acasă.

De asemenea, participanții trebuie săstea în vagon cum ar sta de obicei. Pot citi o revistăsau o carte sau săaibăactivitățile pe care le au de fiecare datăcând circulăcu metroul.

Evenimentul No Pants Subway Ride este plănuit săse desfășoare duminică, de la ora 15.00, și în orașe precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver și Washington DC, potrivit site-ului improveverywhere.com.

Comments

comments

About the Author