Mascații, atacați cu toporul

Posted on aug. 25 2020 - 1:22pm by petre

Mascații au fost atacați cu toporul, în București. Au tras în bărbatul violent, ca să salveze viețile rudelor acestuia, pe care le încuiase în curtea casei și le amenința.

Un polițist a fost rănit de bărbatul violent înarmat cu un topor.

Polițiștii au reușit să-l imobilizeze, după ce l-au împușcat.

Un apel disperat la 112 anunța un scandal într-o familie în care tatăl, fiind sub influența băuturilor alcoolice, îi teroriza pe membrii familiei prin comportamentul agresiv.

Prima patrulă de pe raza Secției 7 Poliție care a ajuns la fața locului a fost atacată de bărbat și a solicitat sprijin. La fața locului s-a deplasat o echipă a serviciului de acțiuni speciale (S.A.S) împreună cu un negociator.

Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei pe care îi folosea ca paravan și amenința că le va face rău dacă va interveni poliția.

Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viața persoanelor, polițistii au pătruns în curte pentru imobilizare agresorului, moment în care acesta i-a atacat cu un topor.

Atacul a fost violent, cu intenția clară de a-i lovi în cap pe polițisti, motiv pentru care s-au executat mai multe focuri de armă neletală asupra agresorului. Acesta a fost împuscat în mâna cu care ținea toporul, nu înainte ca acesta să rănească ușor un coleg.

Felicităm polițiștii pentru modul de intervenție și pentru faptul că au evitat o tragedie, cum a fost cea a colegului Ciprian Sfichi din cadrul IPJ Suceava, care a fost lovit cu o sabie în cap, e mesajul publicat pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Comments

comments

About the Author