Marii câștigători ai finalei Asia Express sezonul 3

Posted on apr. 22 2020 - 9:20pm by petre

Lupta în marea finală a avut loc între echipa formată din Speak și Ștefania și echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Ambele echipe au fost extrem de competitive, însă norocul a fost de partea uneia singure.
Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3, după cum a scris impact.ro, informație confirmată ulterior și de unica.ro. Cei doi au format una dintre cele mai simpatice echipe din emisiune, iar publicul i-a apreciat pentru fazele haioase pe care le-au făcut la TV.
Drumul comorilor a ajuns la final și a fost o experiență de neuitat pentru toate echipele care au participat la emisiune. Extrem de competivi, Speak și Ștefania au pierdut marele premiu în fața băieților.

Marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3, sunt Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro și au dovedit că norocul a fost de partea lor.

Deși au trecut prin probe dificile, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au reușit să facă față cu brio acestei competiții. Din fața televizorului totul pare simplu, însă condițiile în care au fost puși concurenții sunt foarte grele și nu oricine ar suporta să fie pus în asemenea ipostaze.

 

surs: Viva.ro

Comments

comments

About the Author