Marian, jandarmul ucis cu lovituri de cuțit

Posted on mart. 26 2023 - 11:07pm by petre

Atac sângeros în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Braşov. Un jandarm a fost ucis şi alţi doi tineri, printre care şi un pompier, au ajuns la spital înjunghiaţi. Totul, după ce o cunoştinţă de-a lor i-a atacat cu un cuţit.

După fapta teribilă, criminalul a încercat să îşi pună capăt zilelor. La mijloc ar fi nişte datorii mai vechi.

Crima a avut loc în miez de noapte, în casa uneia dintre victime, în localitatea Râşnov. Mai exact, în locuinţa pompierului, unde alţi trei bărbaţi îşi dăduseră întâlnire. Printre ei, şi un jandarm.

Toţi consumaseră alcool, iar spiritele s-au încins când a venit vorba de o sumă de bani, 5.000 de euro, pe care gazda nu i-o returnase unuia dintre invitaţi.

Pentru Marian Radu, jandarmul de 38 de ani care a încercat să îl oprească pe agresor, loviturile de cuţit au fost fatele. Bărbatul lucra în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din Braşov de peste 16 ani. Localnicii spun că ar fi fost văr cu pompierul datornic, iar la vară urma să se căsătorească.

 

Nici ceilalţi doi bărbaţi nu au scăpat teferi, însă au apucat să ceară ajutor la 112. Pompierul are doar răni uşoare, dar celălalt tânâr a ajuns la spital în stare gravă. După fapta teribilă, criminalul a încercat se se sinucidă.

sursa: Observator News

Comments

comments

About the Author