La Timfloralis se lanseazăAsociația Floriștilor Români

Posted on mai 22 2015 - 11:28am by petre

Cu prilejul festivalului Timfloralis din Timișoara, se va lansa Asociația Floriștilor Români. Organizația își propune săreuneascăfloriști din toatățara, care săreprezinte arta floralăîn spațiul public și săo integreze în stilul de viațăcotidian.

Lansarea Asociației Floriștilor Români se va realiza în cadrul unei conferințe de presăîn care președintele acesteia, designerul florist Adreea Stör, va vorbi despre importanța comunicării prin design floral a floriștilor cu publicul larg, despre necesitatea îmbunătățirii percepției asupra domeniului și orientarea spre natură.

Pe parcursul celor trei zile ale festivalului, între 22 și 24 mai, Asociația Floriștilor Români va derula, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara, activități care vor avea în prim-plan atenția pentru arta florală: un cooking show unde elementele de decor floral vor face parte din ingredientele pentru preparatele culinare, un workshop pentru mămici și copii care vor învăța săîmbine câteva elemente de design floral, unul pentru profesioniștii din domeniu, și o prezentare de modăunde vestimentația va fi combinatăcu accesorii florale.

Comments

comments

About the Author