L-a lăsat sălocuiascăîn casa lui. Când s-a întors, nu a mai găsit 45.000 de euro!

Posted on feb. 25 2015 - 1:44pm by petre

Polițiștii Secției 2 Timișoara, în urma investigațiilor efectuate, au identificat un tînăr de 21 de ani bănuit de furtul a 45000 de euro dintr-o locuință. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Timiș.

La data de 04 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați despre furtul unei sume de bani dintr-o locuințăsituatăpe raza municipiului.

Încursul zilei de ieri, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tînăr de 21 de ani, din comuna Trifești, județul Neamț, bănuit de comiterea furtului.

Înfapt, tînărul, în cursul lunii ianuarie a.c., profitând de faptul căproprietarul imobilului se afla în străinătate și i-a permis accesul în locuință, ar fi sustras 45.000 de euro, bani pe care i-ar fi găsit ascunși în una dintre camerele imobilului.
Polițiștii au reușit recuperarea parțialăa prejudiciului.

Pe numele tînărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Timiș.

Încursul zilei de astăzi, acesta urmeazăsăfie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuăcercetările în vederea documentării activității infracționale a bănuitului și recuperării întregului prejudiciu cauzat.

Comments

comments

About the Author