Klaus Iohannis și-a dat demisia

Posted on mai 26 2014 - 9:47am by petre

Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, a anunțat, luni, căa demisionat din aceastăcalitate, precum și din cea de membru al BPN.

Klaus Johannis

 

„Având în vedere rezultatele obținute de PNL la scrutinul de ieri (duminică-n.r.) și mărefer aici mai mult la rezultatele obținute în municipiul Sibiu decât la nivel de țară, care și ele sunt proaste, în acest context văinformez căam demisionat în aceastădimineațădin calitatea de prim-vicepreședinte al PNL și din calitatea de membru în Biroul Politic”, a anunțat, luni, într-o scurtădeclarație de presăsusținutăla Sibiu, Klaus Iohannis, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a spus căl-a informat pe președintele partidului despre acest pas.

La alegerile europarlamentare de duminică, la Sibiu PNL a obținut 17,91 la sutădin voturi, în timp ce Alianța PSD-UNPR-PC a obținut 31,19 la sută.

Anterior declarației susținute de Iohannis, președintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat căscorul partidului la europarlamentare este sub așteptările liberalilor, precizând căel își va ține promisiunea legatăde scorul formațiunii și căva face acest anunț în ședința BPN.

„La un rezultat de 15%, PNL nu poate fi mulțumit, este un rezultat sub așteptările noastre. Așa cum am anunțat din campanie, neatingerea obiectivului este un eșec pe care ca președinte mi-l asum. Evident căîmi voi ține cuvântul, nu s-a pus niciodatăproblema alfel. Înședința de la ora 14.00 voi anunța colegii și vom lua decizia acolo„, a afirmat Crin Antonescu.

Antonescu a declarat, în mai multe rânduri, cădacăPNL obține mai puțin de 20% la europarlamentare va demisiona de la șefia partidului.

Comments

comments

About the Author