Iulius Town îi invită pe cei mici la egg-hunt cu premii dulci, întâlniri cu Iepurașul de Paște, dar și să descopere alte surprize la expoziția cu dinozauri gigant

Posted on apr. 18 2024 - 5:19pm by petre

Iepurașul de Paște a început pregătirile din timp anul acesta, iar în Iulius Town deja și-a instalat tradiționalul Labirint și îi așteaptă pe cei mici la cel mai dulce egg-hunt, dar și la sesiuni foto. După întâlnirea cu Iepurașul, sunteți invitați la o plimbare prin era Paleolitică, la expoziția cu dinozauri gigant și monștri marini uriași. Surprizele continuă, iar în Atrium va avea loc concursul Național de Interpretare Artistică „Armonii Divine”.

 

Ai acasă un mic explorator, căruia nu îi scapă niciun detaliu, iar curiozitatea nu îl lasă să stea liniștit preț de câteva minute? Vă așteptăm în Iulius Town, unde Iepurașul de Paște a pregătit cel mai așteptat treasure hunt pentru copiiLabirintul Iepurașului se află la etajul Iulius Mall, în Piațeta Intersport. Provocarea egg-hunt-ului este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani, și este deschis până pe 28 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 20.00. Ca să intre în joc, copiii trebuie să coloreze un desen din cartea de colorat pe care o vor primi de la ajutoarele Iepurașului. Prichindeii pot participa în grupuri de maxim 10 la „egg-hunt”, trebuie să găsească indiciile ascunse de Iepuraș, iar după ce predau dovezile vor fi premiați cu surprize dulci și diplome. Accesul este gratuit, iar premiile și distracția sunt garantate.

Iepurașul de Paște va poposi în Iulius Town mai mult timp și îi așteaptă pe cei dornici la sesiuni foto. Simpaticul urecheat vă așteaptă în zona Intersport, de luni până vineri de la ora 17.00 până la ora 20.00, iar sâmbăta și duminica în intervalul orar 12.00 – 14.00 și 17.00 – 20.00. Pregătiți cele mai drăguțe felicitări de Paște împreună cu Iepurașul în Iulius Town!

În continuare parcarea VIP din fața clădirii de birouri UBC 0 este „cucerită” de „Lumea dinozaurilor și monștrii marini”. Aici curioșii vor găsi reprezentări gigant ale celor mai mari creaturi ale tuturor timpurilor precum Mosasaur, Charcarodon Megalodon, Mososaurus și mulți alții. Expoziția poate fi vizitată de luni până joi, în intervalul orar 10.00 – 20.00, iar de vineri până duminică, de la ora 10.00 până la 21.00. Prețul unui bilet este de 25 lei, iar copiii cu vârste mai mici de 3 ani au intrarea liberă. De asemenea, persoanele cu dizabilități alături de un însoțitor au intrarea liberă. Biletele pentru grupurile de minimum 10 copii au prețul de 20 lei/copil, iar intrarea este gratuită pentru însoțitor. Dacă doriți să faceți o rezervare pentru a vizita expoziția sau să aflați mai multe informații, puteți apela la numărul: 0725 780 843.

Cei care vin sâmbătă20 aprilie, în Iulius Town, se vor bucura și o surpriză muzicală. În Atrium, începând cu ora 12.00, va avea loc Concursul Național de Interpretare Artistică „Armonii Divine” organizat de Școala de canto Ramona Iatan.

Comments

comments

About the Author