Italia se închide! Circulația între regiuni se interzice – premierul le cere italienilor să nu primească pe nimeni în casă

Posted on dec. 4 2020 - 12:19pm by petre

Italia nu vrea turişti de Sărbători şi închide regiunile.

Guvernul de la Roma aprobă noi restricţii
Guvernul de la Roma a aprobat, joi seara, un nou decret de restricţii.

La întoarcerea din străinătate, italienii sau turiştii vor intra în carantină.

Carantina nocturnă se extinde cu două ore în noaptea de Revelion.

În ziua în care Italia a înregistrat recordul absolut de 993 de decese, premierul italian Giuseppe Conte, a anunţat restricţiile de Crăciun.

Italia nu este dispusă să estompeze sacrificiile făcute până acum, nici măcar de dragul Sărbătorilor de iarnă.

Conte se teme că un al treilea val al pandemiei va lovi Italia la sfârşitul lunii ianuarie şi va fi la fel de puternic ca primele două. Prin urmare, începând din 21 decembrie şi până la 6 ianuarie, circulaţia între Regiuni va fi interzisă.

Carantina nocturnă se va menţine pe întreg teritoriul în intervalul 22- 5 dimineaţa. În noaptea de Revelion se va prelungi cu două ore.

Turiştii sunt descurajaţi să intre în Italia prin introducerea carantinei obligatorii, inclusiv pentru italienii care se întorc din străinătate.

Începând din 4 decembrie, pârtiile de schi se vor închide până după Bobotează. În ceea ce priveşte masa de Crăciun, guvernul democratic nu poate controla casele oamenilor dar a transmis o serie de recomandări.

GIUSEPPE CONTE, Prim-ministrul Italiei: Vă recomandăm călduros să nu primiţi, în case, persoane cu care nu conlocuiţi. mai ales în aceste ocazii când suntem mai primitor şi când spiritul de sărbătoare se accentuează. Este o măsură de prevenţie esenţială.

Comments

comments

About the Author