INVITAÅ¢IE LA POMPIERII din Timișoara!

Posted on feb. 27 2014 - 3:12pm by petre

Inspectoratul pentru Situații de Urgență„BANAT„ al județului Timiș își deschide porțile pentru timișeni, vineri, 28.02.2014, între orele 10.00 – 14.00, la toate subunitățile din județul Timiș, pentru aniversarea Zilei Protecției civile din România.

Anul acesta sărbătorim 81 de ani de la înființarea primelor structuri de protecție civilădin România. Acestăaniversare vine într-un moment în care țara noastrănu se confruntăcu calamități naturale, prin urmare, acum este momentul săreflectăm asupra riscurilor ce ne pot pune în primejdie siguranța și chiar viața și săconștientizăm necesitatea comportamentului preventiv.Isu Pompieri

Cu aceastăocazie, porțile I.S.U. Timiș se deschid pentru toate categoriile de public, dar în special pentru cei mici. Vizitatorii sunt așteptați în toate cele 7 subunități din județ, unde vor vedea o expoziție a tehnicii și echipamentelor de intervenție ale pompierilor, vor participa la demonstrații ale luptătorilor cu focul și la concursuri între elevi, vor primi reviste și pliante privind prevenirea și pregătirea împotriva dezastrelor și vor urmări spoturi cu misiunile instituției și acțiunile reprezentative în situații de urgență.

Accesul în unitate în intervalul orar 10.00 – 14.00 este liber.

Comments

comments

About the Author