INTOLERABIL! Site-ul primarului Nicolae Robu a fost atacat!

Posted on dec. 7 2013 - 8:01pm by petre

Înurmăcu câteva minute, am fost sesizați despre faptul căsite-ul primarului Nicolae Robu este blocat și afișeazăun mesaj personal al proprietarului.

Potrivit mesajului, semnat Nicolae Robu (dacănu cumva hackerii au făcut o glumăproastă), site-ul ar fi fost atacat în zona de sondaje și în alte secțiuni și este în curs de securizare.

 Acest site a fost supus in ultimele zile unor atacuri, atât in zona de sondaj, cat si in alte secțiuni ale sale. Ne aflam din nou in fata unui act grosolan comis de persoane care nu au nimic in comun cu spiritul acestui oraș.

Sunt persoane penibile care se simt bine in întuneric si care nu pot accepta ca Timișoara are nevoie de modernizare si nu pot sa-si imagineze ca mai exista pe lume si oameni responsabili si de bunăcredintă, care chiar vor sa facălucruri bune pentru urbea si concitadinii lor.

Site – ul va fi securizat in următoarele zile si va fi din nou funcțional.

prof. univ. dr. ing. Nicolae Robu
Primarul Timisoarei

Potrivit unor pagini de pe rețeaua de socializare favorităa primarului, totul ar fi început când pe site-ul www.nicolaerobu .ro, la un sondaj privind activitatea acestuia, rezultatele au început sădevinănegative pentru primar, ceea ce, firește, nu se putea tolera.

Asta ne aduce aminte de un episod similar, când, în campania electorală, la sondajul nostru referitor la intenția de vot a timișorenilor, pentru candidatul Nicolae Robu au apărut, robu constantin cel mareîntr-o singurănoapte, câteva mii de voturi de la același calculator (identificat dupăIP). Poate aceiași postaci fanatici și lași săfi atacat și acuma site-ul edilului!

Noi, care suntem pățiți cu asemenea atacuri ticăloase, suntem alături de primar și, la nevoie, ne oferim săîi construim (absolut gratuit și fărănicio obligație) un site solid și săîl și găzduim în condiții maxime de securitate (100% nu se poate, căci s-a văzut, se pot sparge si paginile instituțiilor de prestigiu americane).

Comments

comments

About the Author