ÃŽnghețata a dispărut împreunăcu fata minorăa concubinului ei

Posted on apr. 10 2014 - 3:16pm by petre

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectueazăverificări pentru a depista o tînărăde 27 de ani și o minorăde 16 ani, dispărute.Caslarova Lucia inghetata Gabor Ecaterina

La data de 08 aprilie a.c., un bărbat de 36 de ani a sesizat polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara  despre faptul căfiica sa minorăși concubina acestuia au plecat voluntar de la sediul unei societăți unde lucrau ca ziliere, din localitatea Chișoda, iar pânăîn prezent nu au mai revenit la domiciliu.

GABOR ECATERINA, de 16 ani are 165 m înălțime, 56 Kg greutate, ochi căprui, fața rotundă, păr lung negru cu șuvițe blonde.

La data dispariției, aceasta purta un pulover de culoare maro cu nasturi în față, o fustăalbastrădin material tip jeans și în picioare sandale de culoare gri.

CAȘLAROVA LUCIA-ÃŽNGHEÅ¢ATA, de 27 de ani, are înălțime 165 m, greutate  45 de kg, ochii căprui, păr negru cu șuvițe blonde pânăla umeri.

La data dispariției, aceasta purta un pulover de culoare alb cu dungi orizontale negre, blugi de culoare albastru, fiind încălțatăîn adidași de culoare aurie.

Cele douăpersoane din județul Arad, respectiv Hunedoara, locuiau, fărăforme legale, într-un imobil din Timișoara.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute, este rugat săapeleze Serviciul Unic de Urgență112, sau săcontacteze cea mai apropiatăunitate de poliție.

Comments

comments

About the Author