Incident grav la Timișoara! Un timișorean care filma șantierul de pe bulevardul Cetății a fost atacat cu lopata de un muncitor

Posted on dec. 7 2023 - 2:54pm by petre

Incident grav, la Timișoara.

 

Un timișorean care filma  pe domeniul public șantierul de la pe bulevardul Cetății la intersecția cu Calea Torontalului, acolo unde se sparge betonul proaspăt turnat și se mută liniile de tramvai noi, montate prost, a fost atacat cu lopată de un muncitor supărat!

 

Norocul omului este că nu a fost nimerit în cap!

Timișoreanul ne-a trimis imaginile incredibile.

Situația de pe șantierul modernizării Bulevardului Cetății devine ridicolă.

După ce la probele cu o garnitură pe noile linii s-a constat că tramvaiul nu poate trece în curba de la intersecția cu Torontalului din cauză că un stălp e prea apropia de șine, primăria s-a apucat de investigații, deși lucrările ar fi trebuit supervizate pas cu pas de beneficiar, adică de… primărie.

Astăzi, viceprimarul Ruben Lațcău a anunțat că problema a fost identificată: constructorul a montat greșit șinele.

Lațcău susține că nu a fost o problemă de proiectare ci o problemă de montare a șinelor, care au fost instalate prea aproape de stâlp. Pentru a se rezolva problema definitiv și a nu apărea deficiențe în viitor a fost solicitată spargerea lucrării până la fundație, pe cheltuiala constructorului.

Asta înseamnă că liniile pe porțiunea cu probleme vor vor fi mutate și traficul va fi din nou restricționat pe perioada lucrărilor adică până în data de 28 decembrie, cel puțin așa vrea primăria.

Comments

comments

About the Author