Încă un atac armat în Serbia!! Alți opt oameni împușcați de un individ de 21 de ani

Posted on mai 5 2023 - 10:23am by petre

Încă un masacru în Serbia! Opt morți şi 13 răniți, din care 7 sunt în stare critică

Cel puțin 8 persoane au murit în al doilea atac armat în masă în două zile, în Serbia. 13 persoane au fost rănite, dintre care 7 se află în stare critică.

Update 09:15. Tânărul de 21 de ani care a ucis 8 oameni și a rănit alți 13 a fost prins la aproximativ 100 km distanță de locul atacurilor.

Din primele informații, conflictul ar fi izbucnit noaptea trecută, în curtea unei școli. Atacatorul s-a certat cu câțiva tineri, a mers acasă, de unde a luat arma tatălui său care este colonel în armata sârbă, s-a întors la locul conflictului, a tras în cei cu care se certase, după care și-a continuat drumul și a folosit arma pentru a ucide și a răni alți oameni, din alte două sate.

Știrea inițială

Sute de polițiști din Serbia caută un tânăr de 21 de ani care a împușcat mortal 8 oameni și a rănit alți 13. Șapte dintre aceștia sunt în stare critică.

Este al doilea atac armat sângeros care cutremură țara, în numai două zile, după masacrul de la școala din Belgrad.

Autoritățile au izolat zona unde atacatorul s-ar ascunde.

Incidentul a avut loc aseară, lângă capitala Serbiei. Atacatorul a tras focuri de armă în mai multe sate din jurul Mladenovac, mai întâi în satul Dubona, apoi în Malo Orašje și apoi în Šepšin.

Printre victime se află un polițist care ar fi încercat să îl oprească pe tânăr, dar și sora acestuia.

Citește și: Ce a spus atacatorul care și-a ucis colegii în Belgrad când a sunat la poliție. Mesajul sinistru transmis autorităților

Autoritățile au emis un mandat de arestare, iar toate unitățile speciale ale poliției sunt pe urmele atacatorului, inclusiv o unitate antiteroristă.

Pause

Unmute
Remaining Time -2:57

Picture-in-Picture

Fullscreen

„Făptașul a fugit, iar toate patrulele disponibile au fost trimise în direcția Mladenovac și Mali Požarevac”, spun autoritățile.

La căutări sunt folosite și elicoptere, a declarat pentru CNN purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne al Serbiei

Comments

comments

About the Author