ÎnRomânia se deschide cel mai mare parc cu DINOZAURI – vezi cum aratăDINO PARC-ul de milioane de euro

Posted on iun. 10 2015 - 11:54am by petre

Dino Parc Râșnov, unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei, care se va întinde pe o suprafațătotalăde 1,4 hectare și va găzdui 45 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific, se deschide vineri.Dinozaur

Căsuțe în arbori, un cinematograf, tiroliene și multe alte surprize completeazătraseul spectaculos care urmeazăevoluția istoricăa dinozaurilor, informeazăun comunicat remis MEDIAFAX.

montaj dinoparc

Posted by Dino Parc Rasnov on Tuesday, August 5, 2014

Investitorii se așteaptăla o cifrăde afaceri de 500.000 de euro în primul an și la peste 100.000 de vizitatori. Fondurile necesare pentru dezvoltarea proiectului au provenit în proporție de 70% din finanțare europeană, în timp ce 30% reprezintăfinanțare din fonduri proprii.

Dino Parc Râșnov este un proiect în valoare de 5 milioane de euro, finanțat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2007 – 2013: Dezvoltare durabilăși promovarea turismului.

Facem ultimele pregatiri pentru deschiderea oficiala de vineri, 12 iunie. Dinozaurii sunt nerabdatori si va asteapta sa faceti cunostinta cu ei. Avem surprize pentru toata lumea! #dinoparcrasnov

Posted by Dino Parc Rasnov on Monday, June 8, 2015

„Suntem fericiți sădeschidem cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, un proiect inedit care va sprijini puternic turismul din zona Brașov-Râșnov. Este un proiect ambițios, dezvoltat în numai un an, care își propune sădevinăo atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, mai ales căîși pot petrece timpul în aer liber înconjurați de dinozauri atestați științific și colorați natural. Dinozaurii au fost construiți în România, cu sprijin tehnic și științific din partea unei echipe care conduce un parc similar în Germania. Ne așteptăm ca parcul de la Râșnov săfie vizitat de cel puțin 100.000 de turiști, în primul an”, a declarat Adrian Apostu, managerul de proiect.

Parcul cu dinozauri a fost susținut de autoritățile locale din Râșnov și va avea un impact important asupra turismului din zonă. Primăria orașului Râșnov a concesionat terenul pe care este amplasat parcul pe o perioadăde 49 de ani.

Dino Parc Râșnov este o zonăde agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Parcul este deschis vizitatorilor în fiecare zi, în intervalul 09.30 – 20.00.

Prețul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult și de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani intrarea este gratuită.

sursa: Mediafax, pagina facebook.com/dinoparcrasnov

Comments

comments

About the Author