Haine de calitate si marcă, la preț mic! Se deschide Seky la Timișoara!

Posted on oct. 18 2023 - 3:18pm by petre

Vremea brandurilor a venit și pentru timișoreni, căci pe 20 octombrie se deschide primul magazin Seky!

Dacă și tu iubești moda și hainele de marcă de la branduri celebre, avem pentru tine prețuri mici și o varietate extraordinară de haine second hand de bună calitate tip outlet!

Ne găsești în Centrul Comercial FunShop Parc Timișoara, pe Calea Buziașului, la Kaufland. Magazinul nostru din noua locație se întinde pe o suprafață de 350 mp, unde vei găsi mii de piese vestimentare, haine pentru adulți și copii, încălțăminte și accesorii de maximă calitate pentru absolut toată familia!

Nu rata marea deschidere și un stoc de haine nou-nouț, pentru că din fiecare piesă avem număr de bucăți limitate, așadar vino să-ți alegi ce-ți place!

Cine este Seky?

Rețeaua de magazine Seky a pornit la drum în anul 2005 sub vechea denumire de SecondTex, iar în 2018 a îmbrăcat haine noi sub noua denumire. Calitatea hainelor importate din mai multe țări din lume a crescut an de an, astăzi oferind o gamă impresionantă de haine pentru toate sexele, vârstele și gusturile.

Pe lângă posibilitatea oferită românilor de a accesa haine de marcă la preț mic, rețeaua de 24 magazine și depozite Seky oferă și sute de locuri de muncă pentru cetățeni, astfel încât contribuie la creșterea calității vieții în comunitate.

Avantajele hainelor de la Seky!

Cu siguranță ești familiară deja cu noțiunea de haine de import, însă la Seky îți oferim mult mai mult de-atât! La noi marfa provine din zone sigure, țări care sunt ani lumină în fața noastră la capitolul fashion, iar hainele intrate în depozitul, iar mai apoi magazinele noastre, sunt nu doar de bună calitate, dar și moderne și la modă în continuare!

Dar ce avantaje ai dacă achiziționezi ținutele tale dintr-un magazin Seky? E foarte simplu, cu siguranță nu vei revedea aceeași ținută la alte persoane, pentru că foarte puține haine vin identice, majoritatea fiind măsuri și modele unice. În plus, calitatea superioară e garantată, iar prețul….hmmmm, vino să te convingi singură! Mai mult decât atât, în fiecare lună, timp de 3 sau 4 zile poți prinde mega reducerile de 50% înainte să reînnoim complet colecția, dar avem haine nou intrate în stoc în fiecare zi!

Din nou, te așteptăm la noul magazin Seky de la Centrul Comercial FunShop Parc Timișoara.

De unde sunt importate hainele?

În prezent, Seky este printre cele mai importante companii importatoare de haine din România, care de-a lungul anilor și-a extins activitatea în mai multe județe din țară.

Pe 20 octombrie, un nou membru al familiei devine magazinul nostru din Timișoara, ce își așteaptă cumpărătorii cu stoc complet nou, care se va reînnoi periodic cu marfă de calitate.

Printre țările de unde sunt importate hainele puse în vânzare, se numără Anglia, Elveția, Olanda, Germania, Italia, Belgia, Franța, dar și alte țări europene.

În România avem în prezent 24 de magazine Seky în 8 județe, iar lista magazinelor poate fi găsită pe site-ul companiei. Dorința noastră este să ne extindem în cât mai multe locații, pentru a le oferi cumpărătorilor noștri posibilitatea de a accesa la prețuri cât mai avantajoasă.

Comments

comments

About the Author