GATA! Litoralul românesc, vândut la chinezi

Posted on nov. 8 2016 - 12:46pm by petre

Compania THR Marea Neagră, care deține cele mai multe unități hoteliere din România, unele lăsate în paraginăde ani întregi, a vândut hotelurile Alfa și Beta din Saturn către compania Alternative Green, potrivit datelor oficialilor THR Marea Neagră. Compania este deținutăde doi chinezi, Ye Feng și Ye Qinfei.

„Hotelurile nu mai funcționau de multăvreme, a rămas doar scheletul clădirii. Au cumpărat pentru teren, prețul se ridicăla un milion de euro“, a declarat pentru ZF Mielu Dobrin, șeful THR Marea Neagră.

Cele douăhoteluri, nerenovate și nefuncționale, ce figureazăca fiind clasificate la o stea, se aflăla doar 400 de metri de plaja Mării Negre din stațiunea Saturn.

THR Marea Neagrăare în portofoliu 24 de unități de cazare, clasificate de la o stea pânăla patru, precum și 20 de centre de alimentație publică. Hotelurile pe care le deține sunt în stațiuni ca  Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Saturn și Neptun, însumând 7.984 de locuri de cazare. Multe hoteluri sunt nerenovate și de câțiva ani scoase la vânzare. Compania mai deține trei aqua parkuri și patru baze de tratament.

sursa si articol complet pe ZF.ro

Comments

comments

About the Author