Fetiță de 10 ani, răpită din fața unui magazin și batjocorită până a leșinat și după – doi dintre autori, lăsați în libertate

Posted on ian. 28 2020 - 6:04pm by petre

Cei doi bărbaţi acuzaţi că au răpit o fetiţă de 10 ani şi apoi au violat-o chiar şi după ce a leşinat au fost lăsaţi în libertate.

Corin M., în vârstă de 20 de ani, şi Cătălin D., de 30 de ani, au fost eliberaţi chiar la solicitarea procurorului de caz.

Astfel, instanţa, respectiv Judecătoria Brăila a dispus eliberarea de îndată a celor doi.

Decizia a fost luată de procurori, după ce testele ADN au arătat că cei doi tineri nu au nicio legătură cu cazul îngrozitor al fetiţei violate la sfârşitul lunii noiembrie 2019.

Mai mult, cei doi au recunoscut că au batjocorit-o pe fetiţă, însă au explicat că ar fi fost forţaţi să facă acest lucru, notează debraila.ro.
Fetiţă de 10 ani, răpită şi batjocorită în Brăila
La solicitarea jurnaliştilor din Brăila, procurorii au arătat că, în urma anchetei ‘au rezultat împrejurări noi cu privire la circumstanţele săvârşirii faptelor, iar aceste noi împrejurări au reliefat participarea şi a altor persoane la activitatea infracţională’.
Concret, testele ADN au arătat că vinovaţi sunt alţi indivizi, care sunt în continuare în libertate.

Fetiţa de 10 ani a fost răpită pe 24 noiembrie 2019, în jurul orei 20.30, din faţa unui magazin non-stop din Brăila.

Apoi, copila a fost dusă pe un câmp de la ieşirea din oraş, acolo unde a fost batjocorită de un individ.

„În continuare, inculpatul a condus-o pe victimă, tot împotriva voinţei ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreţinut cu aceasta raporturi şi acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice.

În acelaşi imobil s-a aflat şi cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreţinut şi el raporturi sexuale cu victima”, se arată într-un comunicat al anchetatorilor.

După ce a fost batjocorită, fetiţa a fost lăsată de răpitori în acelaşi loc de unde fusese luată, plină de sânge şi într-o stare foarte gravă.

Comments

comments

About the Author