Femeie atacatăși jefuităpe stradăîn centrul orașului! Vezi cine sunt tâlharii

Posted on dec. 23 2014 - 11:04am by petre

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat trei minori cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, bănuiți de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Timișoara. Cei în cauzăau fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J. Timiș.

Înnoaptea de 21 spre 22 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie de 54 de ani despre faptul căîn timp ce se afla pe bulevardul Regele Ferdinand, din Timișoara, a fost deposedată, prin violență, de poșeta în care se aflau documente de identitate și carduri bancare.

Înurma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat trei minori, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, bănuiți de comiterea faptei.

Cei trei a fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J. Timiș sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii continuăcercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

POLIÅ¢IȘTII RECOMANDĂ:

Alegeți cu grijătraseul pe care vădeplasați, noaptea evitați parcurile, străzile pustii, terenurile virane!

La intrarea în imobil fiți foarte atenți dacăîn hol sau în zonele întunecate se aflăpersoane străine cu un comportament suspect!

Nu acceptați cunoștințe întâmplătoare și nu vădeplasați cu mașini de ocazie!

Pentru a nu atrage atenția agresorilor, nu văîmpovărați cu genți, poșete sau sacoșe prea mari;

Dacăun prieten văconduce acasă, rugați-l săaștepte pânăintrați în locuințăîn deplinăsiguranță!

Dacăconstatați căsunteți urmărit, traversați strada, faceți apel la trecători și sunați de urgențăla “112„;

Încaz de agresiune, strigați, alertați persoanele din jur! Strigătul unei persoane care cere ajutor poate descuraja agresorii.

Nu opuneți rezistențădacăagresorul v-a vizat doar geanta sau portmoneul! Viața este mult mai prețioasădecât bunurile dumneavoastră. ÃŽncercați sărețineți cât mai multe semnalmente ale agresorului: înălțime, culoarea părului, îmbrăcămintea etc.!

Încazul victimizării, înștiințați instituțiile bancare și firmele de telefonie mobilădacăvi s-a luat cardul de credit sau telefonul mobil!

Comments

comments

About the Author