Fărăpermis și cu țigări de contrabandăîn mașină

Posted on ian. 27 2014 - 12:57pm by petre

Polițiștii orașului Deta au depistat doi bărbați în timp ce transportau cu un autoturism peste 4000 de țigarete de contrabandă.

Tigari

La data de 25 ianuarie a.c., polițiștii orașului Deta au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe D.N. 59, în localitatea Voiteg.

Procedând la controlul autoturismului, polițiștii au constatat cășoferul A. Florin, de 41 de ani și pasagerul B. Ovidiu, de 20 de ani, ambii din localitatea Denta, transportau mai multe pachete de țigări netimbrate corespunzător.

Înurma inventarierii, s-a stabilit căîn interiorul autoturismului se aflau peste 4000 de țigarete de contrabandă, care au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

S-a procedat și la indisponibilizarea autoturismului.
Totodată, efectuând verificări în baza de date, polițiștii au constatat cășoferul autoturismului nu posedăpermis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Încauzăa fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandăîn formăcalificată, fațăde A. Florin efectuându-se cercetări și pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoanăcare nu posedăpermis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Polițiștii continuăcercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a suspecților.

Comments

comments

About the Author