Explozie la metrou la București! VIDEO

Posted on sept. 20 2020 - 9:31pm by petre

ncident grav la metroul din București, duminică seara.

Peronul din stația Tineretului a fost evacuat după ce o explozie a avut loc la o garnitură de metrou. Potrivit echipelor de intervenție ajunse la fața locului, explozia a fost provocată de un scurtcircuit.

Călătorii aflați în garnitura cu probleme au declarat că s-a simțit miros de fum în vagoane înainte de a ajunge la stația Tineretului.Metrou

Martorii au relatat că în garnitura de metrou au apărut probleme după ce a plecat de la staţia Unirii. Întâi s-a simțit miros de fum, apoi trenul a oprit între cele două staţii.

După ce a repornit și a ajuns în staţia Tineretului, călătorii au ieşit din vagoane. Garnitura golită de călători urma să se îndrepte spre depou, iar în momentul în care a plecat din staţie s-a produs o explozie.

Martorii oculari ai incidentului afirmă că explozia a provocat panică printre călători, care au părăsit în grabă peronul staţiei.

 

n acest moment staţia de metrou Tineretului este închisă temporar, iar garniturile de metrou nu opresc în aceasta.

Reprezentanții Metrorex declară că a fost vorba despre un „deranjament”, produs în jurul orei 20.30. Echipele de intervenţie au oprit tensiunea pentru a remedia problema, însă, la repornire, situaţia s-a agravat, au mai precizat reprezentanții companiei de transport public, citați de Observator News.

Sursa citată mai precizează că explozia s-a produs la un tren CAF, printre cele mai noi aflate în dotarea Metrorex.

Comments

comments

About the Author