EXPLOZIE controlatăpe stadionul din Manchester. Poliția a confirmat informația. 20.000 de oameni au fost evacuați VIDEO

Posted on mai 15 2016 - 9:54pm by petre

Poliția din Manchester a confirmat, duminică, faptul căo explozie controlatăa avut loc pe stadionul Old Trafford, dupădescoperirea unui pachet suspect în aripa de nord-vest a arenei, înaintea meciului Manchester United – Bournemouth, din ultima etapăa sezonului din Premier League, noteazăBBC.

Un pachet suspect a fost găsit în aripa de nord-vest a stadionului, în zona toaletelor. Ulterior, poliția din Manchester a confirmat căera vorba de un telefon mobil lipit de țevile de gaze.

Poliția din Manchester a confirmat căpachetul descoperit a fost distrus într-o explozie controlatăce a avut loc chiar la stadion. BBC noteazăcătrei mașini de pompieri au venit la fața locului.

Stadionul Old Trafford a fost evacuat cu 10 minute înainte de startul partidei Manchester United – Bournemouth, din ultima etapăa sezonului din Premier League. Meciul a fost inițial amânat cu 45 de minute, dupăcare forțele de ordine au decis căriscul disputării partidei e prea mare. 20.000 de fani erau deja pe stadion în momentul în care s-a decis evacuarea.

Potrivit BBC, câini special antrenați au fost aduși pe stadion pentru detectarea unor potențiali explozibili.

Meciul Manchester United – Bournemouth a fost amânat pentru o datăce va fi anunțatăulterior.

sursa: Mediafax, foto EPA

Comments

comments

About the Author