EUROPAfest 2014 selecteazăvoluntari

Posted on feb. 24 2014 - 11:27am by petre

EUROPAfest, festival cu tradiție muzicalăși ecou pe plan internațional, se aflăla cea de-a 21-a ediție și aduce anul acesta în atenția iubitorilor de jazz|blues|pop|clasic o gamălargăde artiști din peste 45 de țări. Festivalul se desfășoarăîn perioada 8 – 24 mai, dar pânăatunci EUROPAfest dășansa tinerilor de a se implica în mod activ în pregătirea evenimentului și de a se alătura echipei ca voluntari.
foto_EUROPAfest (680x453)
EUROPAfest, organizație care combinăpasiunea cu doua decenii de experiență, dorește sădeschidăgustul tinerei generații pentru implicare responsabilăîn comunitatea din care face parte, punând accent pe calitate și profesionalism. De aceea, festivalul oferătinerilor oportunitatea de a-și dezvolta noi abilități și aptitudini, de a descoperi și trăi experiențe unice și de a intra în atmosfera lumii electrizante din spatele scenei, făcând parte dinr-o echipăimpulsionatăde sentimentul cătotul se face în numele unei idei.

Mesajul EUROPAfest pentru tineri:
“Dacăiubești muzica, ai timp liber, ești o persoanăordonatăși îți dorești săînveți din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2014 este locul ideal pentru tine !„
Mai multe detalii despre programul de voluntariat se găsesc pe www.jmEvents.ro.

EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic

Festivalul EUROPAfest prezintăanual peste 30 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. Înfiecare an peste 300 muzicieni evolueazăpe cele mai importante scene ale Capitalei și la Sibiu , săli de concert tradiționale, dar și spații neconvenționale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi.

Apreciat atât la nivel național, cât și internațional, EUROPAfest este considerat brand de țară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume.
Din anul 2005 festivalul se desfășoarăsub ÃŽnaltul Patronaj al Casei Regale din România.
Festivalul include concerte, concursuri, caffe festival, workshopuri, masster-classes și jam sessions.

Comments

comments

About the Author